2021.09.22. - Móric

Regisztráció

FIGYELEM! A freemail.hu, citromail.hu és néhány ingyenes postafiókba a regisztrációs levelek nagy késéssel, vagy olykor egyáltalán nem érkeznek meg! Javasoljuk hogy gmail.com vagy outlook.com fiókkal regisztrálj!

Fontos: a regisztrációd érvényesítéséhez szükség van valódi e-mail címed megadására (ahova aktiváló kódot postázunk ki) ha nem Te regisztráltál (hanem valaki más), a regisztrációs értesítőt hagyd figyelmen kívül!

Ha regisztráció után (néhány percen belül) nem érkezik meg a risztrációt aktiváló kód, lehet, hogy a levelező rendszer SPAM szűrője a levélszemét közé tette az automatikus válaszlevelet. Érdemes megnézni ott, és onnan "NEM SPAM"-ra állítani, majd aktiválni... (aktiválásra egyébként két nap áll rendelkezésre, utána a megkezdett regisztráció automatikusan törlődik)!

Javasoljuk, hogy a könnyebb kezelhetőség érdekében a regisztráció során ékezet és szóköz nélküli (betűkből és számokból álló) felhasználónevet és jelszót írj be (egyébként tetszés szerint bármi lehet)!

Regisztrációd önkéntes, az oldalra / oldalrendszerre és a www.bolhapiac.net ingyenes hirdetési oldalra is érvényes!

Regisztrációddal elfogadod a weboldal és az összes hozzá kapcsolódó alkalmazás felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket, illetve az oldalra / oldalrendszerre vonatkozó összes szabályt.


Becenév/Valódi név *

Így fogunk szólítani az oldalon!

E-mail cím *

Ezzel tudsz bejelentkezni. Kérjük kerüld a freemail-es vagy citromail-es fiók megadását!

Jelszó *

Ezzel tudsz bejelentkezni!

Jelszó megerősítés *

Írd be mégegyszer ugyanazt!

Nemed

Kérlek válaszd ki!

Születési dátum

1999-09-09 formátumban kérjük!

Bemutatkozás (írj magadról):


   Regisztrációmmal elfogadom a weboldal és az összes hozzá kapcsolódó alkalmazás felhasználási feltételeit, az adatvédelmi irányelveket, illetve az oldalra / oldalrendszerre vonatkozó összes szabályt.

Ellenőrző kód:

Erre a robotok miatt van szükség!Környezetvédelem, természetvédelem

Az egyesület által végzett környezetvédelmi és természetvédelmi tevékenységek és intézkedések összessége segíti a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzésének, a kialakult károk megszüntetésének és az eredeti állapot helyreállításának véghezvitelét. Környezetvédelmi szempontból környezetnek az embert körülvevő élő és élettelen tényezők összességét nevezzük. Természetvédelmi tevékenységünk legfőképp a védett természeti értékek megóvása, gyakorlására felé irányul, illetve a természeti rendszerek egészének megóvására, lehetséges gyarapítására is célunk.

Adó 1 százalék

Környezetvédelmi tevékenységeinkbe tartozik a föld (talaj, kőzetek és ásványok, barlangok, a domborzat) védelme, a vizek (felszíni vizek és felszín alatti vizek) védelme, a levegő védelme, az élővilág (növényi, állati, mikroorganizmusok) védelme, a táj védelme, a települési környezet (lakóterületek, mezőgazdasági területek, ipari területek) védelme, a talajvédelem, a vízminőség védelme, a zajártalmak, sugárzás, hulladékkezelés mikro és makro szinten.

Egyesületünk környezetvédelmi feladatait aktív és passzív formában is végzi legfőképp azért, hogy az ember által okozott, vagy okozandó kár minimalizálását véghezvigyük, a természetes és mesterséges (épített) környezet, azaz az ember és annak szűkebb - tágabb környezete érdekében.

adóbevalláskor 1 százalék felajánlás, környezetvédelem természetvédelem, madárkórház
Egyesületek alapítványok támogatása,
adó 1 százalék szervezet kereső